Bureaustoel-series

Het belang van een goede bureaustoel mag niet onderschat worden. Een goede werkplek is dan ook niet compleet zonder een goede bureaustoel. Eigenlijk is een goede bureaustoel het belangrijkste onderdeel van de werkplek. Ergonomie speelt hierbij een onmisbare rol. Met een zere rug aan het einde van de dag heeft u immers minder zin in een volgende werkdag.

Iedere bureaustoel van SIMAD kantoorinrichting voldoet dan ook aan ARBO-richtlijnen zodat rugpijn tijdens het werk verleden tijd is. Wij hebben ons assortiment in 3 delen opgedeeld. Refurbished bureaustoelen , bureaustoelen volgens EN-1335 en bureaustoelen volgens NPR 1813.

De meeste van onze bureaustoelen hebben standaard een synchroon mechanisme met gewichtsinstelling. Vaak ook een zit diepte instelling, Bij veel bureaustoelen kan de rug ook nog in hoogte versteld worden. Hierdoor kunt u de bureaustoel juist instellen naar uw eigen lichaam. 

Komt u er zelf niet uit of weet u niet welke stoel het meest geschikt is voor uw werkzaamheden vraag ons dan gerust voor advies. Weet u niet welke stoel u wilt dan kunnen wij vaak ook een proefstoel bij u plaatsen zodat u de bureaustoel zelf kunt testen en beoordelen of hij voor u en uw medewerkers voldoet.

Bureaustoelen refurbished

Bureaustoelen EN-1335